FunCity+ представя: Steel Combat с Диан и Николай Фурчеви

FunCity+ 2018 представя: Steel Combat с Диан и Николай Фурчеви

FunCity+ 2018 представя Steel Combat с Диан и Николай Фурчеви!
Голяма част от спортуващите във Варна ги познават, братя Фурчеви превзеха залите със системата си от фитнес програми. А ето и какво да очаквате от тях..

Кратка информация за стиловете, с които се занимават:
STEEL PROGRAMS – системата от фитнес програми, създадени от аржентинеца Фернандо Горини. Уникално подбраната и аранжирана музика създава настроение и мотивираща атмосфера. Всяка от програмите подобрява координацията и мускулния тонус.

STEEL COMBAT – високо интензивна кардио тренировка, съчетаваща движения от Бокс, Стрийт бокс, Муай тай, Карате и Кик бокс. Неповторим начин да се отървете от стреса, да влезете във форма и да се забавлявате, ама много! Ако не ни вярвате, можете да проверите сами, бием се само с въображаеми противници, така че спокойно!

Кои са Диан и Николай?
От много малка възраст братя Фурчеви се занимават със спорт. Още на 5 годишна възраст започват с тренировки по тенис на корт, след това минават през плуване и още куп спортни дисциплини.
В юношеските си години се занимават с бойни спортове и започват тренировки по карате Киокушин. Тренират 5 години, през които са изключително активни и отдадени на спорта.
Преди 4 години за пръв път посещават фестивал, на който се провежда стила – Steel Combat.
Запленени от него, веднага започват активни тренировки. Резултатите не изостават и за кратко време и двамата се сдобиват със сертификати.
Преподават заедно под псевдонима Steel Twins и за първи път ще бъдат част от Младежкия фестивал #FunCity+.

Не пропускайте да е включите в тренировката на открито и да опознаете стила #COMBAT.
За повече информация, вижте фейсбук събитието тук.

Comments are closed.