FunCity+ представя: Зумба фитнес с Миро

FunCity+ 2018 представя: Зумба фитнес с Миро

FunCity+ ще ви раздвижи в ритъма на музиката със зумба финтес, благодарение на невероятно лъчезарния инструктор Станимир Иванов – Миро.

А ето и кой е той:
Миро танцува и спортува от 7-годишна възраст, като с течение на времето тези занимания стават неизменна част от живота му. Минава през народни и състезателни танци, лека атлетика и модерен балет. По-късно открива Zumba Fitness-а и той става спортът, в който Миро се е влюбва истински и решава да практикува.
Благодарение на него сваля цели 30 килограма, възвръща визията си и преоткрива себе си, което му дава стимул да покаже и на другите хора КАК да поддържат един по-добър и здравословен начин на живот.

Какво е ZUMBA® Fitness?
ZUMBA Fitness е фитнес програма, създаденa от колумбийския танцьор и хореограф Алберто “Бето” Перез (Beto Perez) през 90-те години на ХХ век. ZUMBA® съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често ZUMBA® хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и регетон, които често се изпълняват заедно с фитнес упражнения. Популярността на ZUMBA® нараства много бързо през последните години, като близо 15 милиона души от повече от 180 страни посещават седмични ZUMBA® класове.
Но най-вече ZUMBA® е Парти.

Заповядайте на Зумба Фитнес с Миро, който ще спортува с вас на:
10-ти август (петък) от 16:00 до 17:00 ч.
и
11-ти август (събота) от 18:00 до 19:00 ч.

Локация: Морска градина Варна

Повече информация, вижте във фейсбук събитието. 

Comments are closed.