FunCity+ представя: салса, бачата и кизомба

FunCity+ 2018 представя: салса, бачата и кизомба

Фестивалът FunCity+ ще ви запознае с няколко различни танцови култури, а именно салса, бачата и кизомба, а преподавателят, който ще ви пренесе през тяхната танцова магия е Станислава Томова от Sunny Dance studio – Sunny Salsa.

Ето и малко повече информация за стиловете:
– салса
Салсата е смесица от много стилове, звуци и инструменти. Танцува се по двойки, но може и самостоятелно, като се заема ограничена част от пространството на дансинга.
Салса музиката е сплав от традиционни африкански, кубински и други латиноамерикански ритми, затова ако сте привърженици на този тип музика, салсата със сигурност ще ви допадне!
– бачата
Бачата е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република.
Основният инстурмент, на който се свири, е китара. Темата им обикновено е романтична, като най-често текста разказва история за несподелена любов и разбито сърце.
– кизомба
Кизомбата е танц, който се характеризира се със силна близост между партньорите, с еротични елементи. Той е чувствен. Дамата в танца изцяло е водена от мъжа. Танцува се на кизомба музика – бавна и силно романтична

Коя е Станислава Томова – Sunny?
Sunny e главен ръководител и хореограф на школата Sunny Dance Studio в гр. Варна. Натрупала над 25-години опит в разнообразни танцови области като народни танци, модерен балет, аеробика и salsa, Съни практикува тези стилове като сценичен изпълнител, а в последствие като инструктор и хореограф. Като непрекъснато обогатява знанията си и се развива в сферата на танцовото и сценично изкуство.

Заповядайте на FunCity+, за да станете част от откритите класове по салса, бачата и кизомба със Sunny, която отлично знае какво прави и ще направи денят ви една идея по-слънчев и усмихнат!

За повече информация, вижте фейсбук събитието тук.

Comments are closed.